3FM nieuws

Coldplay brengt documentaire uit voor 20-jarig jubileum

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay brengt documentaire uit voor 20-jarig jubileum

Binnenkort kun je weer naar de bioscoop voor wat muziek! Op 14 november brengt Coldplay namelijk een documentaire uit over de afgelopen twintig jaar: A Head Full Of Dreams.

A Head Full Of Dreams

De docu heeft dezelfde naam als het laatste album van de band, dat uitkwam in 2015. Daarvoor hebben ze zo'n twee jaar de wereld over getourd, waarvan je wat beelden binnenkort dus in de bioscoop kunt bewonderen. Daarnaast vertelt de band zelf van alles over de 20 jaar die ze er al op hebben zitten.

Je gaat beelden zien uit de 90's, toen ze nog op school zaten en elkaar net tegenkwamen, maar ook beelden uit de vele studiosessies en wereldtours. Centraal staat de band die de vier bandleden hebben. Zoals Chris Martin het verwoordt aan het eind van de trailer: "The truth is... Without the other three, each one of us would be kind of screwed."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

A Head Full Of Dreams is gemaakt door Mat Whitecross, die al jaren met Coldplay samenwerkt en ook verantwoordelijk was voor Supersonic, de film over Oasis.

Waar is 'ie te zien?

Da's nog niet duidelijk! De screening locaties worden binnenkort bekendgemaakt. Duimen dat er een paar Nederlandse locaties bij zitten!

Ster advertentie
Ster advertentie