3FM nieuws

'Miracles (Someone Special)' van Coldplay is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Miracles (Someone Special)' van Coldplay is 3FM Megahit

De Britse band bracht vandaag Kaleidoscope uit, een kersverse EP met vijf tracks. Een van die tracks is de kersverse 3FM Megahit 'Miracles (Someone Special)'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{deezer "http://www.deezer.com/track/382011511"}

Featuring Big Sean

In de track heeft de band voor het eerst in bijna tien jaar weer een rapper op de featuring staan: Big Sean. 'Miracles' komt qua sound het dichtst bij poppy R&B, met hier en daar een funky gitaartje en wat violen op de achtergrond.

Peptalk

'Miracles (Someone Special)' is eigenlijk één grote peptalk. Frontman Chris Martin vertelt hoe zijn vader hem vroeger altijd aanspoorde om nooit op te geven. Papa Martin zag het potentiële zangtalent van zijn zoon wel zitten en gaf hem een advies mee: "In you I see someone special. You've got fire in your eyes, you'll go further than we've ever gone." Thanks dad.

Foto: Ben Houdijk

De grote der aarden

In 'Miracles (Someone Special)' worden ook de groten ter aarde erbij gehaald ter vergelijking. Muhammad Ali, Nelson Mandela en Mahatma Gandhi kwamen érg ver op doorzettingskracht, je moet gewoon op zoek gaan naar je inner strength, die optimaal benutten, je doelen bereiken... En er dan een catchy nieuwe single over schrijven!

>> Check alle 3FM Megahits
>> Abonneer je op 3FM Now Playing op Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie