3FM nieuws

Vlak voor hun terugkeer op Nederlandse bodem brengt blink-182 nieuwe EP uit

foto: blink-182 music videofoto: blink-182 music video
  1. Nieuwschevron right
  2. Vlak voor hun terugkeer op Nederlandse bodem brengt blink-182 nieuwe EP uit

DANCE WITH ME is de nieuwe EP van blink-182! Vandaag uitgekomen met de gelijknamige single 'DANCE WITH ME' in de hoofdrol. De band staat zondag in een uitverkochte Ziggo Dome, dus het is de perfecte timing om je met deze EP voor te bereiden op het concert.

DANCE WITH ME

De vandaag verschenen EP bestaat onder andere uit titeltrack 'DANCE WITH ME', waar ook een videoclip bij uitkwam. De video is een ode aan de Ramones, één van hun grootste inspiraties. In het liedje hoor je de tekst "come here, do you want to come dance with me?". Niet alleen de tekst is dansbaar maar het liedje zelf ook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De EP wordt verder aangevuld met de eerste single van het album ONE MORE TIME dat verschijnt op 20 oktober. Op 21 september verraste blink-182 ons ook al met twee singles die ook op deze EP te vinden zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour

Blink-182 is op 8 oktober te zien in de Ziggo Dome. De band is sinds maart op tour, ze begonnen in Amerika en Europa is nu eindelijk aan de beurt. Blink-182 is op tour in hun orginele formatie bestaande uit; Travis Barker, Tom DeLonge en Mark Hoppus.

Ster advertentie
Ster advertentie