3FM nieuws

Blink-182 kondigt nieuwe tour aan met optreden in Nederland in 2023

foto: Blink 182
  1. Nieuwschevron right
  2. Blink-182 kondigt nieuwe tour aan met optreden in Nederland in 2023

Groot nieuws voor Blink-182 fans, na bijna 10 jaar geen nieuwe muziek te hebben gemaakt kondigt de band plotseling een nieuw album en een wereld tour aan. De mannen uit San Diego stonden meer dan 5 jaar geleden voor het laatst in Nederland, en keren terug op 8 oktober 2023 in de Ziggo Dome.

'EDGING'

Om de avond compleet de maken neemt de band als voorprogramma The Story So Far mee, een echte Amerikaanse pop-punk band zoals de Blink-182 dat zelf ook is. Mark Hoppus, Tom DeLonge en Travis Barker brengen aankomende vrijdag al hun eerste nieuwe single uit. Na 10 jaar niet in de studio te hebben gezeten is iedereen razend benieuwd hoe de track 'EDGING' gaat klinken.

De kaartverkoop voor de show van Blink-182 gaat maandag 17 oktober om 10:00 in de verkoop. Op Instagram heeft de band al een kleine promo video geschoten, check deze hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-luisteraar emotioneel door het nieuws

In de 3FM Middag show van Mart Meijer sprak de dj met luisteraar Thomas over het recente nieuws. Thomas: "Ik werd er wel een beetje emotioneel van." Na 10 jaar is eindelijk zijn favoriete band weer met nieuwe muziek gekomen en dat is iets om te vieren. Thomas vertelt verder dat hij gaat proberen voor de show in Nederland en die in België kaartjes te kopen.

Luister hier het fragment terug:

Mart Meijer interviewt Thomas over het nieuws

Ster advertentie
Ster advertentie