3FM nieuws

'Sigaret' staat voor een hele nieuwe Kraantje Pappie

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Sigaret' staat voor een hele nieuwe Kraantje Pappie

Pompen in de feesttent met Lil Craney is er op deze track niet meer bij... Althans, het is nog steeds diezelfde Kraantje Pappie, maar op 'Sigaret' doet hij iets nieuws. Het is een klein en breekbaar liedje over de periode dat hij en zijn huidige vriendin uit elkaar gingen en hoeveel spijt hij daarvan had. Vanaf deze week hoor je het nummer nieuw op 3FM!

Afgelopen maandag was Kraantje te gast bij 3FM-dj Frank. In laatste uur van zijn show Bende van Van Der Lende nodigt Frank altijd een artiest uit om een uurtje te co-hosten. Om samen radio te maken, muziek te bespreken en een andere kant van de desbetreffende artiest te leren kennen.

'Sigaret'

In de show luisterden ze onder andere naar 'Sigaret', een track die Kraantje volgens 3FM-luisteraars de titel 'Nederlandse Post Malone' oplevert. Een mooi compliment!

Helemaal als Kraantje vertelt wat 'Sigaret' eigenlijk betekent. "Sigaret is een brug van Kraantje Pappie zoals je hem altijd al kende naar waar hij misschien ooit wel heen zal gaan." Meer van dit in de toekomst, dus?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEER NIEUWE MUZIEK?

We got you covered! In deze lijst vind je alle tracks op de playlist van 3FM, waaronder Nothing But Thieves, Post Malone en Sigrid!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie