3FM nieuws

Op debuutalbum 'Porselein' neemt Teske je mee in haar fantasieën

  1. Nieuwschevron right
  2. Op debuutalbum 'Porselein' neemt Teske je mee in haar fantasieën

Vorige week was daar dan eindelijk het debuutalbum van Teske: "In Porselein neem ik je mee in mijn wereld en geef ik je een stukje van mijn persoonlijke obstakels en fantasieën mee.”

In 2014 bracht Teske haar eerste nummer 'Rewritten' uit en in 2016 scoorde zij een hit met 'Samen', die ze maakte in samenwerking met Mr Polska. Nu is dan eindelijk haar debuutplaat Porselein uit, en die klinkt totáál anders. In een interview met Topbillin' zegt Teske: “Ik heb veel tijd genomen voor Porselein en nog nooit zo veel liefde gevoeld voor een project. Het is een dromerig, dansbaar album, dat een eerlijk verhaal vertelt over kwetsbaarheid en volwassen worden."

3FM-dj Olivier Bakker is groot fan van het album: "Vernieuwend. Dat is het woord dat dit hele album ademt. Het voelt zo fris door de manier hoe Teske haar stem gebruikt, de zeer dromerige productie, maar ook zeker door de super dope samenwerkingen met Joost, Cartiez en uiteraard Joshua Nolet. Pure liefde ❤".

FT.

Op het album staan verschillende samenwerkingen, onder andere met Cartiez en Joost, maar ook eentje met Joshua Nolet van Chef'Special. Het bijzondere van deze track is dat hij binnen één nacht is opgenomen! Teske vertelt in Sanders Vriendenteam hoe 'Kom Bij Jou' tot stand is gekomen:

Wildernis in de 3FM Livebox

In haar nieuwe single 'Wildernis' kan je horen dat ze muzikaal volwassen is geworden. Teske vertelt: "Eind vorig jaar wilde ik mezelf even twee maanden opsluiten in mijn huis. En dan kijken wat eruit komt als ik even helemaal in mijn eentje ga schrijven. Toen merkte ik dat het al heel anders klonk dan dat ik voorheen had uitgebracht en dat voelde super goed. Dit liedje is misschien wat moeilijker voor jong publiek en het is niet zo gefocust op YouTube omdat ik daar minder op zit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live zien?

Vandaag maakte Teske de data voor haar 'Porselein Tour' bekend! De hele maand maart kan je haar live gaan zien in onder andere Paradiso Noord en Doornroosje. Meer info over haar tour vind je hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie