3FM nieuws
BNNVARA

Dierendag: Sander & Teske laten je zien waarom je een asieldier moet kiezen

  1. Nieuwschevron right
  2. Dierendag: Sander & Teske laten je zien waarom je een asieldier moet kiezen

Who let the dogs out? Sander had een beestachtige gast in zijn show vandaag: Mats, een zwerfhond uit Griekenland, kwam langs en stal het hart van Sander: "Hoe moet ik mijn vriendin overhalen om Mats mee naar huis te nemen?"

Niet instagram-waardig?

Er is meer aandacht voor asieldieren nodig! Daarom ging vriendin van de show Teske de Schepper op pad naar een dierenasiel in Harderwijk. Asieldieren hebben een extra speciaal plekje in het hart van Teske.

"Misschien is een asieldier minder Instagram-waardig dan een rashond of een raskat, maar ze zijn nog steeds even lief. Een huisdier neem je voor jezelf, maar het is ook tof om na te denken wat goed is voor zo'n dier. Er zitten hier heel veel dieren te wachten op een baasje, ik denk dat ze die heel hard verdienen."

Katten datingshow

Maar wat voor dieren zitten er eigenlijk in het dierenasiel? Teske gaat op onderzoek uit en laat je kennismaken met alle katten. "Deze kat heeft een beetje een ochtendhumeur, maar dat maakt niet uit, want dat heb ik ook."

Teske roept iedereen op om een keer te komen kijken in het asiel, maar ze drukt je wel op het hart om er eerst goed over na te denken. Het is namelijk een grote stap om een dier in huis te nemen.

Ster advertentie
Ster advertentie