Video

Teske kaapt Sanders telefoon en vertelt over haar nieuwe single 'Wildernis'

  1. Nieuwschevron right
  2. Teske kaapt Sanders telefoon en vertelt over haar nieuwe single 'Wildernis'

Vanmorgen babbelde Teske met de 3FM luisteraars via de telefoon van Sander en vertelde ze over 'het volwassen worden' en haar nieuwe single 'Wildernis'

DIT IS TESKE

De 23-jarige Teske De Schepper is van alle markten thuis. Ze begon op haar dertiende met het schrijven van blogs en het maken van video's. Vervolgens werd ze op YouTube meteen een hit met héél veel volgers. Haar liefde voor muziek kwam naar voren toen zij in 2015 scoorde met haar debuutsingle 'Rewritten'.

'WILDERNIS'

In haar nieuwe single 'Wildernis' kan je horen dat ze muzikaal volwassen is geworden. Teske vertelt: "eind vorig jaar wilde ik mezelf even twee maanden opsluiten in mijn huis. En dan kijken wat eruit komt als ik even helemaal in mijn eentje ga schrijven. Toen merkte ik dat het al heel anders klonk dan dat ik voorheen had uitgebracht en dat voelde super goed. Dit liedje is misschien wat moeilijker voor jong publiek en het is niet zo gefocust op YouTube omdat ik daar minder op zit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lekker kletsen

Ook leuk: Teske kaapte de telefoon van Sander en babbelde met de gezellige 3FM luisteraars. Bekijk het interview en de telefoonkaping hier terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie