3FM nieuws

Teske wil best een geit zijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Teske wil best een geit zijn

Blogger, YouTuber en zangeres! Die Teske kwam het even laten zien bij Giel!

Teske @ Neverland

Teske is vooral bekend van haar YouTube-video's. 2 keer per week pleziert ze haar abonnees met leuke grappige en interessante filmpjes. Ondanks dat ze eigenlijk alles prijsgeeft in haar vlogs, vond Teske het lastig in haar videoclip haar blote rug te laten zien. Maar naast haar kwaliteiten op beeld, kan deze dame ook nog eens heel goed zingen. Ze heeft een gloednieuwe single uit genaamd 'Finding Neverland'. Ze vindt muziek maken een leuke nieuwe uitdaging. Ze is veel met bandjes aan het repeteren en muziek aan het schrijven. Zou deze YouTube-ster misschien op zoek zijn naar Peter Pan?

Teske - 'Finding Neverland'

Teske covert 'Niemand' van Ronnie Flex & Mr Polska

'Rewritten'

Het gastenboek

Ook Teske ontkwam niet aan ons gastenboekje. We vroegen haar: als je een dier mocht kiezen om te zijn, welk dier dan en waarom?

"Ik zou voor een geit kiezen. Het zijn sowieso mijn lievelingsdieren, maar ze lijken me ook compleet zorgeloos en echte levensgenieters."

Teske vertelde ons ook alles over haar verborgen talenten...

"Ik heb hele goede dansmoves. Ik kan ook allemaal vormpjes maken met m'n tong, waaronder een bloemetje. En ik ben een beetje hypermobiel, dus m'n gewrichten zitten heel los."

Tot slot vroegen we haar nog met wie ze samen een track zou willen maken:

"Ik ben al 10 jaar fan van Demi Lovato, dus dat is wel een droom, maar ik droom ook al jaren van een duet met Acda of De Munnik. Mag allebei."

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie