3FM nieuws

3FM stuurt The Vices naar Sziget 2022

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM stuurt The Vices naar Sziget 2022

Nietsvermoedend kwamen Floris en Jonathan van The Vices vanavond langs bij Vera On Track op 3FM om samen terug te blikken op de hoogtepunten van de afgelopen periode en vooruit te blikken op de rooskleurige festivalzomer. Echter, mogen de Groningers nog een festival toevoegen aan hun tourdata. Vera verraste de band namelijk met het heugelijke nieuws dat 3FM de band deze zomer naar Sziget 2022 mag sturen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van 3FM Talent naar Sziget 2022

In 2020 werd The Vices uitgeroepen door 3FM Talent, en sindsdien is de band niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Ondanks het feit dat de Groningers in de bloei van hun muzikale carrière in een wereld naam moesten maken die grotendeels op slot zat, is hun unieke mix van indiepop, garagerock en surf niet onopgemerkt gebleven. En deze stijgende lijn zetten ze vrolijk voort. 2022 trappen de jongens af met de eerste 3FM Megahit van het jaar met 'Strange Again', winnen ze de Pop Stipendium tijdens ESNS2022 en hebben ze in een volle Ziggo Dome als voorprogramma van Nothing But Thieves mogen optreden.

En aan deze waslijst van hoogtepunten mogen ze als kers op de taart dit jaar dus een optreden op Sziget 2022 toevoegen aan hun al goed gevulde festivalschema. Op donderdag 11 augustus staat The Vices op de Europa Stage, dezelfde dag dat collega-artiesten Froukje en Eefde de Visser het podium sieren.

En 3FM is hier uiteraard bij, stay tuned dus!

Ster advertentie
Ster advertentie