3FM nieuws

Yungblud en Lewis Capaldi waren vroeger huisgenoten

foto: Kim Balster
  1. Nieuwschevron right
  2. Yungblud en Lewis Capaldi waren vroeger huisgenoten

Zie je het voor je? Lewis Capaldi, wiens romantische ballads nog niet eens in de buurt komen van een hitlijst, die elke avond op de bank neerploft naast Yungblud, wiens rockliedjes ook maar niet aan willen slaan. Het is voer voor een sitcom, maar het is écht zo geweest: de twee waren goed bevriend, lang voordat hun carrière goed begon te lopen.

5 nights a week

Zo'n vijf jaar geleden speelde Yungblud nog in een Disney-show en deelde hij een flat in de Londense wijk Clapham met een vriend van hem, Adam. Hij probeerde zijn muziek aan de man te krijgen maar niemand moest er wat van hebben. Lewis Capaldi zat in hetzelfde schuitje en crashte bijna elke avond bij Yungblud thuis.

"Lewis was here in London, trying to get singed like me. No one wanted to fucking know, so we'd just be getting drunk five nights a week! We caused so much trouble... We still keep in contact now. We were in America together and we were like 'What the fuck is going on?'"

3FM Exclusive met Yungblud

Afgelopen zaterdag speelde Yungblud een 3FM Exclusive voor 50 fans in Slot Zeist. Hier vind je alvast de foto's - de beelden komen binnenkort online.

Ster advertentie
Ster advertentie