3FM nieuws

Dit was de 3FM Exclusive met Yungblud

foto: Foto: Kim Balster
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de 3FM Exclusive met Yungblud

Er is één ding zeker: er zijn vandaag dingen gebeurd in de Spiegelzaal van Slot Zeist die er waarschijnlijk nooit meer zullen gebeuren... Yungblud speelde zijn 3FM Exclusive en gaf de zaal zijn allereerste moshpit!

De fanfoto's met Yungblud vind je hier terug. Aan het online zetten van de 3FM Exclusive op Youtube wordt gewerkt.

Setlist

Yungblud pakte uit met zijn setlist: een mix van oud, nieuw en zijn grootste hits. Op volgorde speelde hij deze tracks: 'Loner' - 'Parents' - 'King Charles' - 'Casual Sabotage' - 'Waiting For The Weekend' - 'Original Me' - 'Hope For The Underrated Youth'.

Om hem voor te bereiden op zijn shows in TivoliVredenburg en Paradiso gaf 3FM-dj Rob hem vast een rolletje bubblewrap mee. Stagediven: doe het goed, maar doe het veilig!

3FM Exclusive met Yungblud in foto's

Geen 3FM Exclusive in een slot zonder bordesfoto...


Fotografie: Kim Balster

Op de foto met YUNGBLUD

De fans mochten na de 3FM Exclusive ook op de foto met YUNGBLUD. Onze eigen Kevin liet deze kans ook niet links liggen en sprong ook in de rij. Daar ontmoette hij Djemy (16) uit Arnhem. Hij sprak haar in zijn show nog even over de ervaring. Djemy sprak de woorden: "Dominic in mijn religie." Dus dan weet je wel waar het naartoe gaat... Bekijk het interview hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie