3FM nieuws

Lewis Capaldi strikes again: hij doet knus met dochter Noel Gallagher

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Lewis Capaldi strikes again: hij doet knus met dochter Noel Gallagher

The saga continues. Singer-songwriter Lewis Capaldi heeft al maanden 'ruzie' met muzikant en Oasis-icoon Noel Gallagher. Noel vindt zijn muziek kut, Lewis reageert daar keer op keer grappiger op. Deze keer is de comeback een tandje vileiner: hij kroelt met Noels dochter!

Lewis x Anaïs

Noels dochter Anaïs plaatste deze week onderstaande foto van hen samen op haar Instagram, zonder caption of context. Dé manier om Noel Gallagher te krenken is natuurlijk door te doen alsof je anytime zijn huis binnen kunt komen wandelen als nieuwe schoonzoon. Dus dat is precies wat Lewis doet!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op een rijtje

Nog even de hoogtepunten van deze vete op een rij. Het startte allemaal met een opmerking van Noel: "Music is fucking wank at the moment. Who's this Capaldi fella? Who the fuck is that idiot?" Daarop postte Lewis een serie hilarische Instagram Stories waarin hij vertelt hoe waanzinnig hij het vindt dat Noel hem kent.

Vervolgens scheldt Noel hem uit voor Chewbacca en pakt Lewis hem terug door op een festival zo op het podium te verschijnen. Tijdens hetzelfde optreden zong hij ook Oasis' 'Don't Look Back In Anger', maar dan wel met een twist: 'Don't Chew Back In Anger'. Klassieker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het wachten is op een comeback van Noel!

Ster advertentie
Ster advertentie