Rock Werchter

Lewis Capaldi over Noel Gallagher: "I love you, dad!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Lewis Capaldi over Noel Gallagher: "I love you, dad!"

Lewis heeft het er druk mee: de 'ruzie' tussen hem en Noel Gallagher. Het begin van de vete vind je hier, maar Lewis bracht de boel naar een hoger level op het Britse Glastonbury! Hij vertelt Jorien er alles over tijdens Rock Werchter.

Lewis vs. Noel

Lewis betrad zaterdag het podium in een shirt met een groot hart en Noels hoofd erop, speelde een montage af met het beruchte Noel-filmpje en ging achteraf ook nog effe op de foto met Liam Gallagher: de ultieme powermove.

Maar vindt 'ie het stiekem nou écht niet erg dat Noel zijn muziek irritant vindt? Nee! Lewis: "It's been a lifelong goal to be slagged off by one of the Gallaghers! I used to watch compilation videos of the Gallaghers slagging people off, and now I'm going to be in one!"

Afvallig

Lewis heeft een enorme fanbase, dus wat gaat hij met al die macht doen? Wat zou hij zijn fans wel eens een keer willen laten doen? Lewis: "It'd be great if they could help me lose weight. If they could lose my weight for me. They do the exercise, I get thin. So if someone can sort that out, let me know!"

The Lifeline

Lewis zet zich met zijn volgende stadiontour in om mensen met anxiety zich ook welkom te laten voelen in de venue, als ze terugdeinzen zijn voor grote menigtes en de stress die daarbij komt kijken. Hij regelt professionals die deze fans kunnen begeleiden tijdens de avond, zodat ze altijd iemand in de buurt hebben die hen kan helpen.

Superlief initiatief natuurlijk, maar de beste jongen wilde dit initiatief bijna LiveLine gaan noemen. Dat kwam volgens Jorien net iets te dicht bij The Lifeline van 3FM. Zou 'ie niet effe mee willen lopen dit jaar?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jammer, maar helaas. Hieronder nog een paar foto's van zijn show tijdens Rock Werchter 2019!
Ster advertentie
Ster advertentie