3FM nieuws

WIES wint de eerste 3FM Award van het jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. WIES wint de eerste 3FM Award van het jaar

Leuk hoor, zo'n Grote Prijs Van Nederland, maar da's natuurlijk alleen maar een opstapje naar de 3FM Talent Award. WIES won 'm zaterdag tijdens Noorderslag in Groningen!

WIES

"Ik denk dat de essentie van WIES eigenzinnigheid is. Doen waar je zin in hebt en vooralsnog gaat dat erg goed," aldus frontvrouw Jeanne. Daar zijn we het bij 3FM totaal mee eens! Met een 3FM Megahit en airplay voor hun nieuwe single 'Radiostilte' zit het hier wel goed. De liveshows zijn retestrak en laten potentie zien, dus kom maar door met 2020!

Daarom is WIES de eerste act die een 3FM Award krijgt uitgereikt dit jaar. Met die prijs komen ze in het rijtje Kensington, Jett Rebel, Lucas Hamming, Jonna Fraser én Naaz. En met die uitreiking is meteen het nieuws naar buiten: de 3FM Awards worden dit jaar weer georganiseerd!

3FM Awards

Tijdens de 3FM Awards kijken we naar artiesten en acts die het afgelopen jaar een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Hoe, wat en waar?! Dat hoor je nog van ons, maar houd de social en de website in de gaten.

Ster advertentie
Ster advertentie