Naar homepage
3FM Talent artiesten

Queen's Pleasure

  1. Nieuwschevron right
  2. Queen's Pleasure

Wie dit jaar bij Eurosonic Noorderslag aanwezig was of het eindfeest van de Popronde heeft gezien mocht deze band niet hebben gemist. Heb je ze tóch niet gezien? Gelukkig ga je Queen's Pleasure nog heel vaak horen op 3FM. Ze zijn namelijk de nieuwe 3FM Talent!

In 2016 kwam deze garagerockband tot leven. En hoe. Drummer van de band Sal vertelde in een interview met 3voor12: “Teun en ik waren bij elkaar in de band ingedeeld op de vooropleiding van het Conservatorium. We speelden een nummer van Tame Impala, en wat je dan niet moet doen is een keiharde blues solo spelen. Dat is precies wat Teun deed en het enige wat ik dacht was ‘fucking vet’."

Sal appte hem na de les of hij een band wilde beginnen. "Toen hebben we op de Facebookpagina van de opleiding een oproep geplaatst waarin stond dat we van de Arctic Monkeys hielden." Niet al te moeilijk dus, een band kun je gewoon beginnen met een simpel appje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het werk van Queen's Pleasure

Dat je deze band live moét zien, bewezen zij tijdens o.a. een optreden bij 3voor12. De band neemt geen blad voor de mond. Zo gaat hun track 'Big Boys Loan' volgens Teun over te weinig seks hebben. "We hebben allemaal te weinig seks binnen de band, waardoor we gefrustreerd zijn. Het is ook de reden waarom we zoveel energie hebben op het podium; die zou minder zijn als we vaker van bil gingen." Als je nou nog niet benieuwd bent geworden naar de track, dan weten wij het ook niet meer. Beluister hem hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie