3FM nieuws

The Haunted Youth op Sziget: "Alle shit van vroeger heeft geleid naar het positieve moment van nu"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Haunted Youth op Sziget: "Alle shit van vroeger heeft geleid naar het positieve moment van nu"

De 29-jarige Joachim Liebens uit Hasselt, ook wel The Haunted Youth, staat deze editie voor het eerst op Sziget. En de verwachtingen zijn hoog! Voordat hij zijn meeslepende psych-pop naar het Hongaarse festivalpodium brengt, spreekt 3FM-dj Jamie met hem.

Drukke festivalzomer voor The Haunted Youth

Joachim zit momenteel middenin een drukke festivalzomer: Werchter, Pinkpop, Sziget en Lowlands staat nog op de planning. "Het voelt voor mij een beetje als jarig zijn, maar dan in plaats van maar één leuk cadeau krijgen krijg ik er heel veel. En ik weet niet welke ik als eerste moet uitpakken of waar ik als eerst mee wil spelen. Ik probeer tijdens de shows present te zijn, maar het besef komt altijd later binnen."

Check de rest van het gesprek waar Jamie met Joachim onder andere tattoo's, avocado's met aardbei en zijn debuutplaat Dawn Of The Freak bespreekt en hoe zijn turbulente jeugd toch in de vorm van deze plaat voor iets moois heeft gezorgd:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie