3FM nieuws

Beyoncé dropt video voor The Lion King-soundtrack

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé dropt video voor The Lion King-soundtrack

Disney bracht vorige week het nummer ‘Spirit’ van The Lion King soundtrack uit, wat gezongen wordt door Beyoncé. Daar is nu ook een video bij!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daarnaast is bekendgemaakt dat Beyoncé een heel album heeft geproduceerd rond de film: The Gift. Het album is een ode aan Afrika, waarop verschillende artiesten zijn te horen met nummers die zijn geïnspireerd op 'het geluid van Afrika'. Het hele album komt uit op 19 juli.

Beyoncé over het album: "Dit is audiovisuele cinema, een nieuwe manier van verhalen vertellen. Ik wilde meer doen dan alleen een verzameling nummers vinden die hun inspiratie vonden in de film. Het is een mix van genres en samenwerkingen die niet één sound laten horen. Het heeft invloeden van r&b en pop, tot hiphop en Afro Beat."

De stem van Nala

Eind 2017 heeft Disney de volledige cast voor de remake van The Lion King aangekondigd, waaruit bleek dat Beyoncé de rol van Nala ging spelen in de film. Beyoncé-fans gingen door het dolle heen, waar Disney-fans zo hun twijfels hadden. Na het zien van de eerste teaser deze maand kwam hier dan ook de volgende kritiek op: "Beyoncé simply sounds so Beyoncé it’s distracting."

Ster advertentie
Ster advertentie