3FM nieuws

Taylor Swift komt met nieuw album 'Lover'

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift komt met nieuw album 'Lover'

Na het maandenlang droppen van kleine eastereggs voor haar nieuwe album, heeft Taylor Swift een einde gemaakt aan alle geruchten en aangekondigd dat haar nieuwe album Lover binnenkort verschijnt! De zangeres deelde samen met een nieuwe single de datum voor de aankomende plaat en dat is... 23 augustus!

LGBTQ

Ook maakte de zangers bekend dat er 18 tracks op Lover komen te staan en ze bracht daar ook gelijk een nieuwe van naar buiten. In 'You Need To Calm Down', heeft Taylor een boodschap over de LGBT-gemeenschap. In de lyrics benoemt ze de organisatie GLAAD: De ‘Gay & Lesbian Alliance Against Defamation’. Zij zetten zich in voor het stimuleren en bewaken van oprechte representatie van homo’s, bi’s en transgenders. Op die manier roept ze het grote publiek op om verdraagzamer te zijn tegenover de LGBT-gemeenschap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Me!

Eerder bracht ze ook al 'Me!' uit samen met Brendon Urie, die helemaal gelukkig is met het eindresultaat, laat 'ie weten op Instagram. "Wait. This really happened?! Like for real?!?! I can’t begin to describe how incredible it has been to work on this song and video. So I will simply say: Thank you for allowing me to be a part of your beautiful story. So much fuckin love and respect."

3FM-dj Sander heeft de lyrics van 'Me!' in ieder geval meteen al te pakken...

Video niet beschikbaar

Meer muziek?

Abonneer je dan op de 3FM Now Playing, daar vind je elke week een aantal toffe nieuwe tracks.

Ster advertentie
Ster advertentie