3FM nieuws
VPRO

Nagenieten: Thomas Azier was co-host bij 3voor12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Nagenieten: Thomas Azier was co-host bij 3voor12 Radio

Thomas Azier brengt op 12 mei zijn tweede album Rouge uit. Ter ere van deze release was hij woensdagavond 10 mei te gast bij Roosmarijn Reijmer in 3voor12 Radio! Hier check je die uitzending in vogelvlucht.

Slaap zacht

Naast 'rood' loopt er nog een tweede rode lijn door Thomas zijn nieuwe album: matrassen. In twee tracks zingt hij over een situatie waarin hij niets meer nodig heeft dan zijn lief en een matrasje op de vloer. Dus wat geef je dan cadeau als je Thomas te gast hebt? Precies, een matras. Handig voor tijdens de tour.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maar dit gebeurde er ook nog!

Thomas is twee jaar bezig geweest met Rouge. In die twee jaar heeft hij erg goed nagedacht over zijn albumtitel: "Het is de kleur van de meeste contrasten. Rood is liefde, boosheid, seks, passie... Als ik een kleur aan mijn stem moet geven, dan zou ik rood gebruiken!"

Dit is een Mama Appelsap van de bovenste plank. Het viel Roosmarijn namelijk op dat Thomas over een snackbar zingt in de track 'Babylon'. Jaja, hij zingt gewoon over koninklijke gasten in de FEBO!

Als artiest moet je natuurlijk ook een beetje letten op hoe je erbij loopt. Voordat Thomas in 2016 optrad bij de 3voor12 Awards belde hij naar Yves Saint Laurent in Parijs voor een leuk outfitje. Hij zocht mooie schoenen uit en droeg ze tijdens de show. Maar, toen hij de stappers daarna terug wilde brengen, zag hij dat ze helemaal kapot waren. Na één avond! Hoe kan dat met schoenen van vierduizend euro? Nou...

Optredens en interview

De livebeelden van Thomas' optreden vind je zo snel mogelijk in dit artikel. Ook publiceerde 3voor12 een groot interview met Thomas Azier over zijn ervaringen met Parijs en Rouge, dat lees je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie