3FM nieuws

Wat denk jij: is het Thomas Azier of stiekem toch Robbie Williams?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat denk jij: is het Thomas Azier of stiekem toch Robbie Williams?

De 3FM Megahit van deze week is 'Talk To Me' van Thomas Azier. OR IS IT? Wie zegt dat we niet gewoon met Robbie Williams te maken hebben?

© Huffington Post via Associated Press

Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende belden vrijdag 2 december met Thomas om hem te vertellen dat 'ie de 3FM Megahit te pakken heeft! Goed nieuws, iedereen blij. Maar naast het heuglijke nieuws kwam ook De Grote Vraag nog even voorbij: waarom klinkt Thomas precies als Robbie Williams in 'Talk To Me'?

Wie is 't nou?

Via de 3FM-app komen er dagelijks berichtjes binnen van mensen die zich afvragen of 'dit de nieuwe van Robbie Williams is'. Nou, niet dus. Deze nieuwe is van Thomas! Thomas Azier zelf had geen idee dat zijn stem op die van Robbie lijkt, maar vind het wel grappig dat mensen het zo horen.

"Ik vind het zeker geen belediging, Robbie is een topentertainer en ik vind z'n stem heel goed!"

Een track op Robbie's nieuwe plaat, 'Love My Life', heeft volgens Frank dezelfde sound als de 3FM Megahit. Hieronder vind je de twee nummers. Kijk en vergelijk!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Robbie Williams IS Thomas Azier

Yup, wij denken het nog steeds. Heeft iemand Thomas Azier en Robbie Williams ooit wel eens in dezelfde ruimte gezien? Nope.

Alsof dat nog geen bewijs genoeg is, zetten we 'Talk To Me' onder een muziekvideo van Robbie Williams. Past precies. Dit kan geen toeval zijn, menschen!

Maar wat vind jij? De poll zal het voor eens en altijd uitwijzen!

Ster advertentie
Ster advertentie