3FM nieuws

Win kaarten voor de 3FM Exclusive met Jett Rebel

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor de 3FM Exclusive met Jett Rebel

Grote artiesten die live optreden op vette locaties, voor een handjevol 3FM-luisteraars. Dát is 3FM Exclusive. De allereerste editie was met Editors in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en deze keer is het de eer aan Jett Rebel. Op wel een hele bijzondere locatie...

Naar bed met Jett Rebel

Heb jij altijd al een keer met Jett in bed willen liggen? Dan is dit je kans! De nieuwe 3FM Exclusive vindt namelijk plaats in de Posthoornkerk in Amsterdam, op BEDDEN. Yes, je leest het goed. Op donderdagavond 1 november wordt de kerk omgetoverd tot een gigantische slaapkamer. Je kunt dus gewoon vanuit bed genieten van dit prachtige live optreden. Tickets voor dit optreden kun je winnen, de naam zegt het al, exclusief bij 3FM.

Video niet beschikbaar

3FM Ticket Alarm

Maar hoe kun je die tickets dan bemachtigen? Door vanaf vrijdag 26 oktober goed te luisteren naar 3FM natuurlijk! Hoor je het 3FM Ticket Alarm voor Jett Rebel afgaan? Stuur dan zo snel mogelijk een sms'je naar 3333 of een app'je naar de studio via de 3FM App.

Geen kaarten weten te bemachtigen? Niet getreurd: de show wordt live op 3FM uitgezonden via de livestream en is natuurlijk te volgen via 3fm.nl en de socials.

Kom in actie voor 3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie