3FM nieuws

Luister dit EK naar Barend & Wijnand: plankgas achter oranje aan!

foto: Tobias Postfoto: Tobias Post
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister dit EK naar Barend & Wijnand: plankgas achter oranje aan!

Vanaf 16 juni volgen 3FM-dj’s Barend van Deelen en Wijnand Speelman aanstaand EK op de voet! Met een camper rijden de twee het Nederlands elftal achterna. De ochtend- en middagshow zullen met Barend en Wijnand helemaal in het teken staan van het EK Voetbal en alles daar omheen!

Volg alles van Barend & Wijnand: Plankgas achter Oranje aan via 3FM.nl/oranje.

Vanaf 14 juni barst het EK in Duitsland los. En om goed verslag te doen van het Nederlands Elftal, stappen Barend en Wijnand een camper in om Oranje op de voet te volgen. Wijnand zal de ochtendshow hosten met Barend, en Barend neemt de middag met Wijnand voor zijn rekening.

Tijdens de twee shows zal het EK centraal staan. De twee zullen te vinden zijn op diverse locaties, variërend van trainingsvelden tot achtertuinen en dorpspleinen. Elke dag brengen zij nieuwe gasten, discussies en analyses mee naar hun shows om zo de waan van de dag en het EK te belichten.

Op zondag 16 juni trappen Barend en Wijnand de show af met een special om 13.00 uur. 'Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan' is daarna vanaf maandag 17 juni te horen zolang het Nederlands Elftal in het Europees Kampioenschap meespeelt.

Ster advertentie
Ster advertentie