3FM nieuws

Chef’Special maakt samen met Armin van Buuren en Nederlands Elftal een EK-anthem

foto: Instagram Chef'Specialfoto: Instagram Chef'Special
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef’Special maakt samen met Armin van Buuren en Nederlands Elftal een EK-anthem

Een tijdje terug is Chef’Special afgereisd naar de KNVB in Zeist om twee dagen lang te werken aan een anthem voor het Nederlands Elftal tijdens het EK voetbal. In een custom studio heeft de band, samen met Armin van Buuren en het Nederlands Elftal hét anthem van dit EK gemaakt.

Volg alles van Barend & Wijnand: Plankgas achter Oranje aan via 3FM.nl/oranje.

Chef’Special en Armin van Buuren hadden elkaar al eens eerder opgezocht en hadden zelfs al wat liggen. Maar de eisen voor deze anthem waren hoog: het moest een track zijn die zowel in de sets van Armin van Buuren past, als in de setlist van Chef’Special. Met die missie zijn beide acts neergestreken in de campus van Zeist.

Armin wilde graag een stadiongevoel verwerken in de plaat. En om dat de verwezenlijken is heel het Nederlands Elftal naar de studio in Zeist afgereisd om de mee te helpen aan de track. Joshua Nolet kwam die dag met een zin in z’n hoofd de studio in, namelijk “You’ll need a spark, to start a fire.” Het hele Nederlands Elftal heeft samen met de band de backing vocals opgenomen, waardoor de track ook voor een deel van hen is.

En ook Clarence Seedorf en Ronald Koeman namen een kijkje in de studio om te kijken hoe de track tot stand is gekomen. En met hun goedkeuring is ‘Larger Than Life’ goedgekeurd en zal het nummer veelvuldig te horen zijn tijdens aanstaand EK!

Barend & Wijnand: plankgas achter oranje aan

Vanaf 14 juni volgen 3FM-dj’s Barend van Deelen en Wijnand Speelman aanstaand EK op de voet. Met een camper rijden de twee het Nederlands elftal achterna. De ochtend- en middagshow zullen met Barend en Wijnand helemaal in het teken staan van het EK Voetbal en alles daar omheen. Dus tune vanaf 14 juni in, om de levendige radio van Barend en Wijnand te volgen, die samen plankgas achter Oranje aangaan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie