3FM nieuws

One Minute Documentary: Pip Blom speelt in het voorprogramma van Blur

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. One Minute Documentary: Pip Blom speelt in het voorprogramma van Blur

3FM volgt Pip Blom tijdens een bijzondere avond: op dinsdagavond 17 juni mag het ex-3FM Talent namelijk een volle Ziggo Dome opwarmen voor de Britse band Blur. Kijk hieronder mee!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Openen voor Blur

Dat ex-3FM Talent Pip Blom in het voorprogramma mag staan van Blur is extra speciaal voor de Amsterdamse indierockband. "We hebben veel voorprogramma's gedaan maar nog nooit in zo'n grote zaal en zeker niet met Blur." Pip is zelf groot fan van de band en wordt ook vaak met hen vergeleken.

In de aanloop ernaartoe liep de spanning nog hoog op; er ligt nogal wat druk op het openen voor zo'n grote band in een gevulde Ziggo Dome. Daarnaast had ze lichtelijke stress tijdens het soundchecken omdat ze het wachtwoord van hun laptop waren vergeten. Overkomt de besten... Uiteindelijk kwam alles goed en trapte de band de avond fantastisch af. Bekijk de One Minute Documentary hieronder.

Pip Blom

Het gaat sowieso lekker met Pip Blom! Recentelijk werkten ze samen met Alex Kapranos, de zanger en gitarist van Franz Ferdinand. De nieuwe release heet 'Is This Love? Van tevoren teaste de band al naar een 'special guest' op de track. Dat bleek dus om Alex Kapranos te gaan! Frontman van de Schotse rockband Franz Ferdinand, onder andere bekend van festivalknaller 'Take Me Out'. Pip Blom is geen onbekende van Alex, de muzikanten stonden namelijk al een aantal keer in het voorprogramma van Franz Ferdinand. En nu mochten ze dus weer openen voor een grote act. Check 'Is This Love?' hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie