3FM nieuws

Tiga: "I just didn't kill it tonight... I'm sorry!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Tiga: "I just didn't kill it tonight... I'm sorry!"

Wanneer jij een flinke smak geld betaalt voor een concertkaartje mag je verwachten dat de artiest er alles aan zal doen om jouw verwachtingen waar te maken. Dat hij met dezelfde energie op dat podium staat als de avond ervoor. Maar is dat een realistische verwachting? Nee!

Het is natuurlijk mogelijk dat onze held op dat podium ook wel eens een off day heeft. Toch zou het artiesten sieren om daar simpelweg een keer aan toe te geven. Iedereen heeft wel eens dag waarop niks lukt. Kom daar gewoon voor uit!

Tiga

Afgelopen weekend stond de Canadese DJ en producer Tiga in Rome op 't podium. Een avond waarop de realiteit even keihard in zijn gezicht werd gesmeten. Althans, dat lezen we achteraf in een openhartige post op zijn social media-kanalen. "Here's something nobody talks about...," begint hij zijn verhaal. "How about when you don't kill it..."

Tiga realiseert zich die avond in Rome iets essentieels. Het is niet eerlijk om te verwachten dat het publiek ondanks jouw slechte optreden nog steeds klapt als het afgelopen is. Simpelweg om wie je bent en om jouw ego te strelen. Soms is de magie er gewoon niet. "And that's ok," vervolgt Tiga. "It makes it all the more magical when it reappears in another city, on another night. So yeah, sorry Rome. I love you but I just didn't kill it tonight."

Respect voor Tiga dat hij hier zo eerlijk over durft te spreken. Kunnen veel artiesten nog wat van leren!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie