3FM nieuws

Claude aangekondigd als voorprogramma bij Suzan & Freek in Ziggo Dome

foto: Suzan en Freek Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Claude aangekondigd als voorprogramma bij Suzan & Freek in Ziggo Dome

Goed nieuws voor Claude! Hij is zojuist aangekondigd als het voorprogramma voor de shows van Suzan en Freek in de Ziggo Dome in november. Dit maakt het koppel zojuist bekend via Instagram.

Suzan & Freek: "Trots en heel blij om aan te mogen kondigen dat Claude ons voorprogramma gaat verzorgen. Je kent ‘m ongetwijfeld van ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ en ‘Layla’. Er zijn alleen nog wat kaartjes voor de vrijdag- en zondagavond, zoveel zin in november!"

De concerten van Suzan & Freek in de Ziggo Dome staan op 10, 11 en 12 november (twee keer) op de agenda.

Claude in de Ziggo Dome

Toch nog Ziggo Dome voor Claude. Het 3FM Talent werd namelijk eerder aangekondigd als voorprogramma van Stromae in de zaal, maar zijn shows zijn helaas vanwege gezondheidsredenen gecanceld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Claude

Hij is niet meer weg te denken uit het muzikale landschap van Nederland. Met 'Ladada (Mon Dernier Mot)' heeft hij al meer dan 20 miljoen streams te pakken op Spotify. Onlangs sleepte de Belg nog de 3FM Award in de wacht voor Beste Nieuwkomer, is hij benoemd tot 3FM Talent én pakte hij met zijn tweede single 'Layla' ook direct de 3FM Megahit. Het gaat lekker met Claude, en bij de optredens in de Ziggo Dome mag hij de hits ook nog eens naar het grote publiek brengen. Go Claude!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie