3FM Talent

Leer 3FM Talent Claude kennen in 'De 3'

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Leer 3FM Talent Claude kennen in 'De 3'

Tijdens de 3FM Awards maakte we bekend dat Claude 3FM Talent is geworden. In de rubriek 'De 3' beantwoordt de zanger een aantal persoonlijke vragen en leer je hem beter kennen. Van de 3 artiesten die hem het meest inspireren tot de 3 beste outfits die hij ooit heeft gedragen: deze weetjes over Claude wil jij kennen.

'De 3' met Claude

Om de net tot 3FM Talent gedoopte artiest beter te leren kennen vragen we hem een aantal originele vragen in de vorm van een top 3. Want wat is nou bijvoorbeeld zijn favoriete outfit? De zanger laat weten dat je daarvoor ook echt even de clip van zijn nieuwe track 'Layla' moet checken. Ook laat hij weten dat Lewis Capaldi en Adele grote bronnen van inspiratie zijn. Qua groove kijkt hij op naar Bruno Mars. De grootste blooper die hij nooit wil meemaken? Zijn tekst vergeten, met volle overtuiging vals zingen of vallen: "Dan ga ik van het podium af." Verder geeft hij ons nog een tipje van de sluier over de titel van zijn volgende single en bespreken we zijn favoriete woorden in de taal van de liefde.

Check hier 'De 3' met Claude.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

Je hoort Claude vanaf nu extra vaak op 3FM. Hiermee treedt hij in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals MEAU, Froukje en Goldband. Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie