3FM nieuws

'Humility' van Gorillaz is funky, zomers en warmt je alvast op voor Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Humility' van Gorillaz is funky, zomers en warmt je alvast op voor Lowlands

Met 'Humility' heeft Gorillaz een enorm zomerse track te pakken. Het is het eerste nummer dat uitkwam van The Now Now, hun meest recente album. Je hoort hem vanaf deze week op 3FM!

Na het best wel intense en uitgebreide album Humanz, dat vol stond met samenwerkingen, is Gorillaz nu terug met het iets lichtere The Now Now. En 'Humility' misstaat dus echt niet in jouw summer playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Humility'

Lekker relaxed, niet zo gehaast en een lekkere funky vibe: op 'Humility' kun je je lichaam lekker mee laten zwieren. Een grote reden daarvoor is het gitaarwerk van de Amerikaanse jazzmuzikant George Benson.

Fans zijn vooral blij met de terugkeer van 2-D, die nogal afwezig leek op het vorige album. Zijn vocals zijn gewoon weer te horen op 'Humility' en in de videoclip speelt hij ook een grote rol. Die clip is trouwens opgenomen op Venice Beach. Hoe zomers wil je het hebben? Daarnaast hebben acteur Jack Black en zijn gitaar ook een rol. Check 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lowlands

Deze zomer staat Gorillaz op Lowlands in de Alpha. Zij sluiten de allereerste festivaldag op vrijdag af! 3FM is er bij en zal je zeker wat van dit concert laten zien.

Ster advertentie
Ster advertentie