3FM nieuws

"Toen pas drong het tot me door dat Frank Ocean meerdere foto's van mij stond te maken!"

foto: Theo Wargofoto: Theo Wargo
  1. Nieuwschevron right
  2. "Toen pas drong het tot me door dat Frank Ocean meerdere foto's van mij stond te maken!"

Interacties met grote artiesten zijn vaak de beste verhalen. 3FM wil jouw spannende verhalen horen! Vandaag lees je die van Peter, die een heel bijzonder verhaal heeft met niemand minder dan Frank Ocean. De R&B-zanger die meerdere grammy's op z'n naam heeft staan.

Shoppen in New York

"Een paar jaar geleden was ik op vakantie naar New York. Ik houd van mode, dus er waren wat winkels waar ik per se heen wilde. Zo ook de kledingwinkel Totokaelo.

Eenmaal in de winkel kwam ik een paar slangenleren laarzen tegen die ik super tof vond, en ze waren nog in de aanbieding ook! Ik die schoenen passen - die misschien niet perfect bij mijn hele korte sportbroekje en hoge sokken paste -, en foto naar mijn moeder gestuurd. Ik wilde ze eigenlijk wel heel graag kopen. Toen kreeg ik door dat er een man op de schoenenafdeling om me heen aan het dwalen was..

Uiteindelijk kwam die man dus naar mij toe, en vroeg: "Oh my god, this look is insane. Can I take a picture of you?". Hier had ik geen probleem mee, dus de man begon foto's van m'n schoenen en van mij te maken. Maar op het moment dat ik ging poseren, keek ik de man eigenlijk pas aan. Toen pas drong het tot me door dat Frank Ocean meerdere foto's van mij stond te maken! Toen kon ik die laarzen natuurlijk al helemaal niet meer laten staan."

foto: 3FM

Maanden later

"Ik was natuurlijk helemaal van de kaart hiervan, ik kon het zelf bijna niet geloven: laat staan mijn vrienden! Maanden later maakte Frank Ocean ineens zijn Instagram openbaar, wat voor een artiest als hij natuurlijk groot nieuws is. Dus ik even al zijn foto's bekijken, want ik ben gewoon groot fan van hem. En toen kwam ik tot grote verbazing ineens mijn benen tegen. Frank Ocean heeft gewoon die foto van mij op zijn Instagram gedeeld, die alleen maar de grootste wereldsterren destijds mochten volgen!"

foto: 3FM

Jouw verhaal op 3FM

Heb jij nou ook een geweldig verhaal met een artiest? Klik dan hier om hem aan te leveren en wie weet kom je hem op de social media van 3FM tegen!

Ster advertentie
Ster advertentie