3FM nieuws

"Ik heb gekaart met Herman Brood"

foto: Art Center Hoornfoto: Art Center Hoorn
  1. Nieuwschevron right
  2. "Ik heb gekaart met Herman Brood"

Interacties met grote artiesten zijn vaak de beste verhalen. 3FM wil jouw spannende verhalen horen! Vandaag lees je die van 3FM-luisteraar Malou, die een wel heel bijzonder verhaal heeft met Herman Brood. De enige echte Rock & Roll junkie die Nederland rijk was, en deze maand exact 20 jaar geleden is overleden.

Op de grond met Herman Brood

Op een vakantie in (ik denk) Italië zagen mijn ouders hun grote held Herman Brood zitten in een bar en waren ze volledig starstruck. Maar ze wisten op dit moment nog niet dat dit niet de laatste keer was dat ze hem zouden zien!

Terwijl we enkele dagen later op het vliegveld aan het wachten waren bij de gate om terug naar Nederland te gaan, waren mijn broer en ik (ik was een jaar of zes) aan het spelen. Maar in het gezelschap van onze ouders sloeg de verveling blijkbaar toe en gingen we op pad, op zoek naar leeftijdgenoten. Mijn moeder en vader hielden ons met een schuin oog in de gaten maar op het moment dat wij ons volledig bij een ander gezin hadden aangemeld kwamen ze even verhaal halen. Eenmaal aangekomen zagen mijn ouders dat mijn broer en ik met niemand minder dan Herman Brood en zijn dochter op de grond zaten te kaarten.

Nietsvermoedend bleven mijn broer en ik bij ons nieuwe gezin een aantal spelletjes spelen, maar uiteindelijk zijn we toch door onze redelijke zenuwachtige ouders opgehaald na een hoogstwaarschijnlijk ongemakkelijk praatje.


Herman Brood & His Wild Romance live

Helaas geen beeldmateriaal van deze ontmoeting, maar wel een legendarische throwback naar een live optreden van Herman Brood & His Wild Romance. Enjoy!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jouw verhaal op 3FM

Heb jij nou ook een geweldig verhaal met een artiest? Klik dan hier om hem aan te leveren en wie weet kom je hem op de social media van 3FM tegen!

Ster advertentie
Ster advertentie