3FM nieuws
BNNVARA

Son Mieux speelt hun nieuwe nummer 'Nothing' in de 3FM LiveBox!

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux speelt hun nieuwe nummer 'Nothing' in de 3FM LiveBox!

Er is een nieuw kindje aan hun album toegevoegd: 'Nothing' van Son Mieux! 3FM-dj Sander spreekt met bandleader Camiel Meiresonne over o.a. depressie en de taboe op psychische problemen. Natuurlijk spelen ze ook hun nieuwste nummer in de 3FM Live Box!

De laatste van de plaat

'Nothing' is de laatste song die de band schreef voor hun plaat Faire De Son Mieux. Camiel merkte dat hij - tijdens het schrijven van dit nummer - zijn ogen op de buitenwereld zette. Hij vertelt: "Het is een soort kijk op hoe ik mij voel in deze tijd, in de generatie waar ik bij hoor. We leven in een mooie generatie, maar ook eentje die moeite heeft om écht contact te maken met elkaar." Lees hier meer over het verhaal achter het nummer.

Openstellen over duistere tijden

Naast dat het lastig is om contact te maken met elkaar, kan het ook een uitdaging zijn om open te zijn over je gevoelens in deze tijd. Zo zegt Camiel: "Ik merk dat ik soms moeite heb om mijn gevoel te uiten. Om bij mijn eigen gevoelens te komen en dat ook uit durven te spreken. Ik kan het in mijn muziek kwijt, maar ik vind het dus best lastig om daar echt een gesprek over te hebben. We zijn zo gewend geraakt aan dingen delen die goed gaan, maar de donkere of duistere tijden halen het niet altijd aan tafel."

Bekijk hieronder het hele interview.

Ster advertentie
Ster advertentie