Naar homepage
3FM nieuws

Met 'Nothing' zoekt Son Mieux verbinding

  1. Nieuwschevron right
  2. Met 'Nothing' zoekt Son Mieux verbinding

"Nothing is een kijk op mijn eigen generatie", geeft de Haagse zanger aan. "Deze generatie probeert zichzelf én elkaar te vinden in de snelheid van de huidige samenleving." Je hoort 'm op 3FM!

Meerdere thema's

Het nummer bestaat uit drie delen waarin verschillende thema's de revue passeren. Zijn generatie (hij is zelf 26) is op zoek naar zichzelf en elkaar in een samenleving die maar doordraait. Iedereen staat constant in contact met elkaar maar zijn alsnog op zoek naar écht contact. Het eerste thema is dus dat contact, leven in het moment en uiting geven aan jezelf.

Het tweede thema is gebaseerd op de wens om emoties te kunnen uiten, zowel positief als negatief. Het is namelijk erg makkelijk om een positief beeld te creëren van jezelf in deze tijd van social media. Het derde thema is een vervolg daarop: zelfontplooiing zonder je te verliezen in hedonisme.

Nothing is een Drieluik

Voor de videoclip zijn er dan ook drie makers gevraagd om allen hun eigen visie op de thema's te visualiseren. De creaties van Philine van den Hul, Robin Piree en Max Westendorp vormen samen de videoclip voor 'Nothing' die je hieronder bekijkt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Music Starts Here

Wil je meer nieuwe muziek? Check dan de 3FM Now Playing!

Ster advertentie
Ster advertentie