3FM nieuws

'Everyday' van Son Mieux is de nieuwe 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Everyday' van Son Mieux is de nieuwe 3FM Megahit!

'Everyday' is de nieuwe track van Son Mieux. Zet hem op en je krijgt meteen drang om de auto te pakken en weg te rijden richting de horizon. Het wordt dus een weekje vol roadtrips, want je gaat 'm vaak horen op 3FM!

In de tekst verwijst Camiel Meiresonne naar de struggle die we allemaal dagelijks meemaken terwijl we op zoek zijn naar een beter leven voor onszelf. Hoe overleef je in godsnaam in een wereld als deze? Of gaat het nummer over onze verslaving aan de smartphone?! "Oh we're always out of touch // always in a rush // to reach a better day. // Tunnel vision times // On a black screen // In the backseat of an endless trial."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van soloproject naar 'zijn beste'

Camiel begon in z'n eentje met liedjes schrijven voor Son Mieux in het holst van de nacht. Het begon als een akoestisch soloproject, iets dat hij voor zichzelf maakte en hard voor werkte. Son Mieux betekent vertaald dan ook: zijn beste.

Eerder was hij toetsenist in de band Soul Sister Dance Revolution en heel vroeger frontman van All Missing Pieces. Beide bands deden het goed op de nationale radio en in het festivalcircuit. In All Missing Pieces deed hij het samen met zijn twee broers, Wrister en Quinten, waarmee hij nu weer verenigd is in Son Mieux. Samen met andere leden is de band inmiddels een volwaardig project met elektronische invloeden.

Waar is dat album dan?

Een snelle blik op de discografie van Son Mieux laat zien dat er nog steeds geen volwaardig album is. Natuurlijk zijn er wel wat singles en de EP Vice Versa, die opbouwen naar een debuutalbum dat later dit jaar moet uitkomen. Met 'Hiding' uit 2017 en 'Everyday' van nu krijgt de sound van het album steeds meer vorm. De eerdere single 'Even' schopte het in 2016 trouwens ook al tot 3FM Megahit én hij was 3FM Talent.

Wil je meer nieuwe muziek?

Dat is natuurlijk gewoon te vinden door naar 3FM te luisteren óf door naar de 3FM Now Playing-lijst te gaan. Daar vind je naast Son Mieux ook de nieuwe Twenty One Pilots, Lizzo, Tom Odell en Imagine Dragons.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie