Video

Son Mieux vertrok naar de Veluwe voor het nieuwe album

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux vertrok naar de Veluwe voor het nieuwe album

Het is een spannende week voor Son Mieux, want vrijdag komt eindelijk het debuutalbum van de Hagenezen uit! Frontman Camiel schuift deze week aan bij de Bende van Van der Lende om met Frank te praten over de nieuwe plaat en over hoe hij 36-uur achter elkaar feestte.

Frank en Camiel kwamen elkaar afgelopen zomer tegen op Best Kept Secret toen Camiel al een hele tijd wakker bleek te zijn.

Faire de Son Mieux

Het was niet altijd even makkelijk om nieuwe tracks te schrijven voor het album 'Faire de Son Mieux'. Camiel: "Ik had een half jaar vrij gepakt om nummers te schrijven voor de plaat, maar er kwam helemaal niks uit. Mijn broertje heeft me toen meegenomen naar de Veluwe waar het ineens wel lukte. We hebben dat een aantal keer gedaan om nummers te schrijven voor het album."

Son Mieux-sound

De nummers van Son Mieux klinken vaak super vrolijk, maar zo zijn ze niet altijd bedoeld, zegt Camiel: "De liedjes die al zijn uitgebracht zijn tracks waarin ik dingen van me afschreef. Ik wist ook eerst helemaal niet of ik dat wilde, omdat het zo dichtbij kwam. Ik was doodnerveus. Toen ik de studio in ging voor dit album ging alles zo goed in mijn leven en toen dacht ik: waar moet ik in godsnaam over schrijven?"

Benieuwd naar het eindresultaat? Nog heel even geduld, want vrijdag komt het album eindelijk uit!

Check hier hoe Son Mieux ook langs kwam bij Sanders Vriendenteam en 'Old Love' speelde.

Ster advertentie
Ster advertentie