Live Box

Son Mieux over zijn writersblock en liefdesverdriet

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux over zijn writersblock en liefdesverdriet

De Haagse band van frontman Camiel Meiresonne was vanochtend te gast bij Sanders Vriendenteam. Son Mieux ken je misschien al van een flinke lijst hits zoals 'Hiding' en 'Even'. Afgelopen zomer werd hun single 'Everyday' nog 3FM Megahit. Nu kwamen ze in de 3FM Livebox om hun nieuwe break up song 'Old Love' te spelen.

Son Mieux heeft een hoop hits, maar nog geen album! Het was altijd eigenlijk wel fijn om losse liedjes uit te brengen, maar nu wordt het toch eens een keer tijd om een volledige plaat te maken. En die komt er ook! Op 1 februari komt 'ie uit en op 8 februari is de release is het Paard van Troje in Den Haag. Het ging niet zonder slag of stoot en Camiel kwam in een mega-writersblock terecht. Camiel vertelde Sander er alles over...

Old Love

De nieuwe single 'Old Love' gaat over een break up van een heel fijne relatie. Begin van het jaar kwam de relatie van Camiel ten einde en schreef hij het liefdesverdriet van zich af. 'Old Love' gaat over wakker worden uit de waan van de euforische verliefdheid die je in het begin van de relatie hebt. Nadat Sander een track draaide van de ideale supportact Arcade Fire speelden ze 'Old Love' in de 3FM Livebox en dat klonk zo:

Ster advertentie
Ster advertentie