3FM nieuws

Wies zingt een cover van Teach-Ins 'Ding-A-Dong'

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Wies zingt een cover van Teach-Ins 'Ding-A-Dong'

In 1975 won Nederland het Songfestival voor de vierde keer met het nummer 'Ding-A-Dong' van Teach-In. Speciaal voor de Songfestivalcoverweek bij Sanders Vriendenteam komt WIES deze goude oude coveren in de 3FM Live Box.

WIESMINUUT

De échte WIES-fans weten dit online al te vinden: de WIESMINUUT. Korte vlogjes van een minuutje waar de band je laat zien wat ze allemaal doen. Als groot fan van de show wil Sander Hoogendoorn natúúrlijk even de intro inspreken.

Via de WIESMINUUT wil de band de groeiende fanbase op de hoogte houden. Want zelfs als deze enorm zijn gegroeid, voelt het voor zangeres Jeanne nog alsof ze even bekend zijn als de keer dat ze meededen aan de Popronde.

Met gekruiste vingers kijken ze naar een zomertour langs verschillende clubs en podia.

Songfestivalcover

Alle artiesten in de 3FM Live Box mogen deze week een échte Songfestival hit coveren en voor WIES was de keus ook snel gemaakt. Bassist Tobias gooit gelijk het idee op om de 1975 winnaar 'Ding-A-Dong' te coveren.

Natuurlijk zou het geen WIES cover zijn als ze het nummer niet zouden verWIES-en. Dit origineel deels Nederlandse nummer hebben ze nu volledig hierin vertaald.

Check hieronder de cover van 'Ding-A-Dong'!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Meisje'

Psst... Check hieronder ook nog het optreden dat WIES bij Vera On Track heeft gedaan van hun nieuwste nummer 'Meisje'!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie