3FM nieuws

Popronde 2021: wegens corona verlengd

  1. Nieuwschevron right
  2. Popronde 2021: wegens corona verlengd

Het was nog maar even kijken of de Popronde dit jaar door zou gaan. Nadat de editie in 2020 al werd verplaatst naar het voorjaar van 2021, moest deze (helaas) opnieuw worden uitgesteld.

Jammer jammer jammer... maar er is goed nieuws! Dit jaar zal de Popronde op een andere manier plaatsvinden, namelijk in de vorm van een tiendaagse. Tussen 23 april en 2 mei zal door heel Nederland, in allerlei verschillende gebouwen, Nederlands talent in de spotlight staan.

Chris Moorman van de organisatie heeft eigenlijk altijd al wel een positieve blik gehad, zowel in het leven als over de Popronde in coronatijd:

"De drang naar live is heel groot, zowel voor publiek als (beginnend) artiest. Plus: de lichting van 2020 heeft nu geen 'normale' Popronde gehad en die willen we echt nog wel even in het zonnetje zetten.

We hebben goeie hoop in april weer met 30 mensen in een poppodium te staan of zitten, dus daar zetten we gewoon op in!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat kan je verwachten?

De volledige lijst locaties, data en artiesten zijn te vinden op de website van Popronde. Hoe de concerten er precies gaan plaatsvinden laat nog even op zich wachten. Maar live muziek in eind april? We'll take it!

En misschien is dit wel niet de enige Popronde die dit jaar plaats zal vinden. Maar hierover hoor je op 3 mei meer via 3voor12!

Ster advertentie
Ster advertentie