3FM nieuws

Stromae keert terug naar het podium

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae keert terug naar het podium

Goed nieuws, je favoriete Vlaamse muzikant maakt eindelijk zijn langverwachte comeback! Komende zomer staat Stromae op de Belgische Werchter Boutique. Dat geeft hoop voor zijn aanwezigheid op de Nederlandse festivals volgend jaar...

Jarenlange stilte

Na 'Alors on Danse' in 2009 scoorde Stromae met zijn unieke combinatie van Franse rap, pop en dance wereldwijd hit na hit. Hij won diverse awards, albums gingen platina en hij startte een eigen kledinglijn. Om vervolgens in 2017 aan te kondigen dat hij ermee stopt, met jarenlange radiostilte en teleurgestelde fans als gevolg.

Langverwachte comeback

Helemaal stil heeft Stromae echter niet gezeten, hij werkte in de afgelopen jaren op de achtergrond alsnog samen met niet de kleinste namen. Zo regisseerde de rapper bijvoorbeeld de clip voor het nummer 'Hostage' van Billie Eilish en was er nog een featuring met Coldplay op 'Arabesque'.

Maar het verlossende woord voor nieuwe muziek van Stromae zelf kwam afgelopen november in een interview met het Franse dagblad Libération: "Ik ben eigenlijk nooit gestopt met muziek maken." Deze belofte lijkt hij na te komen met de aangekondigde shows in 2022, wij kunnen niet wachten! Tot die tijd nog even genieten van zijn eerdere legendarische shows:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie