3FM nieuws

Een ode aan Martin Garrix en zijn 'Pizza'

  1. Nieuwschevron right
  2. Een ode aan Martin Garrix en zijn 'Pizza'

Als er iemand op deze aarde nog steeds niet is overtuigd van het feit dat Martin Garrix de grootste dj ter wereld is, moeten ze deze videoclip kijken. Voor zijn nieuwste track 'Pizza' geeft hij namelijk een kijkje in zijn bizarre leven. Met pizza als rode draad. Wat wil je nog meer?!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grootste dj van de wereld

En als we het dan over de grootste dj ter wereld hebben bedoelen we niet eens per se die prijs die DJ Mag ieder jaar tijdens ADE uitreikt. Natuurlijk heeft hij die afgelopen jaar ook gewonnen en zal het ons niet verbazen als hij zijn titel over twee weken prolongeert, maar dat is niet alles.

Waarom? Hierom!

Nee, Martin Garrix is de grootste dj ter wereld omdat hij iets doet wat niemand anders lukt. Naast dat hij een enorm getalenteerde producer is, heeft hij in de afgelopen twee jaar de vertaalslag van strictly dance naar mainstream pop weten te maken. Iets wat hem een enorm nieuwe fanbase heeft opgeleverd. Daarnaast heeft Martijn, die zijn eerste hit op 17-jarige leeftijd scoorde, een gunfactor waar je 'u' tegen zegt. And let's be honest... hij is pas 21 en er zit een enorm knappe kop op. Alle ingrediënten voor een superster zijn aanwezig!

Sinds de dag dat team Martijn heeft besloten om de jonge dj samen te laten werken met grote popartiesten is het hek van de dam. De beste keuze die ze ooit hadden kunnen maken. Het geeft hem toegang tot die befaamde hitlijsten, hij mag optreden in beroemde Amerikaanse late night shows en hij staat op festivals waar hij de line-up deelt met bands en singer-songwriters in plaats van 'alleen maar dj's'. Het geeft hem een veel breder podium voor zijn muziek!

'Pizza'

En voor fans die bang zijn dat hij zijn dance roots een beetje verloochent brengt hij ook gewoon tracks uit als deze. 'Pizza' is een enorme knaller zonder al te veel poespas. Een perfect geproduceerde plaat van Martin Garrix zoals we hem kennen.

Vanaf deze week draaien we 'Pizza' op 3FM en ga je hem lekker vaak voorbij horen komen.

Ster advertentie
Ster advertentie