Naar homepage
3FM nieuws

Dit was de Nirvana reünieshow met o.a. Dave Grohl, Krist Novoselic en Dave's dochter

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de Nirvana reünieshow met o.a. Dave Grohl, Krist Novoselic en Dave's dochter

Een échte Nirvana-reünie gaan we natuurlijk nooit meer krijgen, maar afgelopen weekend kwam een groepje muzikanten aardig dicht in de buurt. Misschien omdat er daadwerkelijk 3 ex-bandleden samen op het podium stonden, bijgestaan door hele bijzondere vrienden.

Nirvana reünie

Het was weer even geleden dat Dave Grohl, Krist Novoselic en Pat Smear met z'n drieën het podium deelden zoals ze dat ooit zo vaak deden. Maar tijdens een liefdadigheidsconcert afgelopen weekend in Hollywood sloten ze de handen ineen. En ze waren niet alleen. Voor de gelegenheid nodigde ze ook Beck, St Vincent en Dave Grohls dochter Violet uit.

St Vincent mocht 'Lithium' vertolken en Beck deed 'In Bloom' waarna hij een mooie anekdote deelde. "That was a pretty good mosh pit," vertelt hij aan 't publiek. "I was in the most intense mosh pit of my life in this room. I remember being carried off my feet, and when I got out my hands were bleeding and I didn’t know why. The band was Nirvana."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dave's dertienjarige dochter stal de show

Maar degene die écht de show stal volgens mensen die er waren, was Dave's dertienjarige dochter Violet. Zij zong 'Heart-Shaped Box'. Bekijk hieronder een stukje van het nummer terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie