3FM nieuws

Dit was Sanders Vriendenopvang!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was Sanders Vriendenopvang!

It's A Wrap! Sanders Vriendenopvang heeft zijn deuren gesloten na een dag vol muziek, workshops en games. Naar aanleiding van de onderwijsstaking in Nederland organiseerde 3FM-dj Sander Hoogendoorn een speciale Vriendenopvang in Breda voor iedereen die vandaag niet naar school toe kon en dat zag er zo uit!

De dag werd in alle rust afgetrapt door de Stichting Voorlezen, zodat de allerkleinsten nog heel even de laatste slaap uit de ogen konden wrijven, maar niet lang daarna werd half Breda zijn bed uit getrild door de 10-minuten-mix van Mental Theo!

Muziek

Natuurlijk stonden er ontzettend veel bands en artiesten op het podium bij Sanders Vriendenopvang. Op het bomvolle programma stond Douwe Bob die in alle vroegte de dag opstartte bij PIER 15 in Breda. Maar ook Teske, Nona, The Boy Next Door, Call It Off en De Likt waren van de partij en trakteerden alle bezoekers op een optreden in de Vriendenopvang!

Workshops

Voor wie het toch niet kon laten om dingen te leren op een dag zonder onderwijs waren er super veel vette workshops in de aanbieding! Cas van Heel Holland Bakt liet zien hoe je het beste cupcakes bakt en versiert en iets verderop gaf Gouden Kalf winnares Abbey Hoes een exclusieve acteerworkshop. Ook Snelle was van de partij en gaf gaf alle jonge rappers in de dop een masterclass rappen. Natuurlijk kon Sander niet achterblijven: hij gaf een workshop radiomaken aan alle jonge radiotalentjes. Pas maar op Sander: They're coming for you!

Graffiti

Buiten werden de muren onveilig gemaakt met een cursus graffitti en binnen leerde 3FM-DJ Joram Kaat de bezoekers alle fijne kneepjes van het presentatievak. Ook Kinderen voor Kinderen waren in the building om iedereen een dansworkshop te geven. Al vinden we het toch een beter idee als Sander het gewoon bij radio maken houdt...

Tot (n)ooit!

"Hopelijk niet tot ziens, wat dat zou betekenen dat er weer een onderwijsstaking is", sloot Sander zijn Vriendenopvang af. Wij hebben in ieder geval genoten van vandaag, thanks voor de goede zorgen Sander!


Ster advertentie
Ster advertentie