3FM nieuws

Chef'Special & Teske gaan weer op tour in 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special & Teske gaan weer op tour in 2019

Joshua Nolet (Chef'Special) en Teske waren vanmorgen in de 3FM-studio om samen hun track 'Kom Bij Jou' te spelen. Daar vertelden zij ook wat meer over hun tourplannen en nieuwe materiaal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chef’Special & Teske on tour

Nee, ze gaan niet samen het land in! Ze zijn alleen tegelijkertijd aan het touren in 2019. Teske ging in december 2017 voor het laatst een aantal poppodia langs met haar liedjes, maar over een week is het weer zover. Ze gaat nieuwe tracks spelen die ze nog nooit eerder live heeft gedaan: "Ik ben zenuwachtig, maar ik heb er vooral megaveel zin in."

Ook Chef’Special gaat op tour. Een Europese tour! Engeland, Duitsland, Spanje... Maar deze zomer géén Nederland! Waarom? Er komt nieuw materiaal aan waar ze zich graag op willen focussen.

No phone zone

De band heeft zich teruggetrokken in de studio en zijn heel veel nieuwe tracks aan het maken. Ze hebben een nieuw systeem in het leven geroepen waarbij ze geen telefoon mee de studio in mogen nemen. Dat doen ze niet zonder reden. Ze willen helemaal in de flow komen volgens Joshua: "Als het aan ons ligt is er dit jaar wel een nieuw album."

Wij houden je op de hoogte…

Kijk het interview terug

Ster advertentie
Ster advertentie