3FM nieuws
NTR

Festivaldirecteur Ide Koffeman blikt vooruit op Down The Rabbit Hole

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Festivaldirecteur Ide Koffeman blikt vooruit op Down The Rabbit Hole

Dit weekend gaat de poort naar de Groene Heuvels weer open voor drie dagen Down The Rabbit Hole. 3FM-dj Vera Siemons blikt samen met festivaldirecteur Ide Koffeman vooruit op een weekend van nieuwe artiesten ontdekken en verdwalen tussen nieuwe podia.

Down The Rabbit Hole is het festival om nieuwe muziek te ontdekken, maar ook om tot diep in de nacht te dansen en te verdwalen in de verstopte hoekjes van de Groene Heuvels.
De opbouw begon een kleine twee weken. De mainstage 'Hotot' en grote tent 'Teddy Widder' staan al klaar, maar er moet nog een hoop gebeuren. Er komen namelijk een paar podia bij. De openluchtclub The Bizarre krijgt een nieuw podium inclusief cocktailbar en ook de REX ziet er dit jaar anders uit.

Het afgelopen jaar stond Down The Rabbit Hole ook voor wat uitdagingen. Eerst annuleerde Stromae zijn volledige tournee en ook slowthai verdween van de line-up omwille van een lopende rechtszaak. De gaatjes in het blokkenschema werden gelukkig snel gevuld door Burna Boy en La Femme.

Vorige week kwam Burna Boy niet opdagen voor zijn show in de Gelredome, maar Koffeman heeft het volste vertrouwen dat hij zaterdagavond een topshow zal geven. "Ik maak me geen zorgen. Burna Boy heeft ons meteen laten weten hoe gemotiveerd hij was om bij ons te laten zien waar hij voor staat."

En muzikale tip van Ide: 070 Shake. De Amerikaanse rapster staat op zaterdagavond in de Fuzzy Lop. "Het wordt een heel spannende show.", vertelt Ide. Daarnaast raadt hij iedereen aan om ogen en oren goed open te houden voor alle kunstinstallaties die het terrein van Down The Rabbit Hole net wat extra speciaal maken.

Check het volledige gesprek met Ide Koffeman hier.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie