3FM nieuws

'Mind Games' van HAEVN is nieuw op 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Mind Games' van HAEVN is nieuw op 3FM!

'Mind Games' is de volgende single van het debuutalbum Eyes Closed van HAEVN. Het is een prachtig liedje over... jawel de liefde. Maar laten we eerlijk zijn: er is simpelweg geen beter onderwerp om over te schrijven. De track is vanaf deze week nieuw op 3FM.

'Mind Games'

In de week voordat het album uitkwam kwamen de mannen van HAEVN langs bij 3FM om een aantal nieuwe tracks alvast live te spelen. Waaronder ook 'Mind Games'. 3FM-dj Frank sprak Marijn over de betekenis van het liedje.

"'Mind Games' gaat over een vrouw die jij leuk vindt, maar die persoon vind het eigenlijk alleen maar leuk dat jij haar leuk vind. Als zij gas geeft, stap jij op de rem en andersom. Waardoor er altijd een bepaalde afstand tussen ze staat."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit verhaal zie je ook duidelijk terug in de videoclip. Je ziet een man en een vrouw continu om elkaar heen draaien. Het is duidelijk dat ze elkaar willen, maar ze lijken geen mogelijkheid te vinden om op hetzelfde moment echt samen te zijn.

3FM Awards

Met hun album Eyes Closed is HAEVN genomineerd voor de 3FM Award voor Beste Album. Vind jij dat ze deze award verdienen? Stem dan hier op ze! Daarnaast treedt de band ook op tijdens de 3FM Awards zelf op 5 september. Dat wil jij natuurlijk niet missen. Check hier hoe je erbij kan zijn!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie