3FM nieuws

3FM-dj Rámon weer volledig terug bij 3FM

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Rámon weer volledig terug bij 3FM

Voor een lange tijd was 3FM-dj Rámon Verkoeijen niet te horen op 3FM door een burn-out. Langzaam sloot hij steeds vaker aan bij zijn voormalige co-host Mark van der Molen maar vanaf het nieuwe jaar is hij nu weer helemaal terug!

Burn-out

Een jaar geleden moest hij stoppen maar in maart gaf hij in de show bij Mark aan dat het alweer beter ging ""De zon begint steeds meer te schijnen" zei hij toen. In juni kwam hij langzaam richting de 3FM studio, langzaam was hij steeds vaker weer in de studio te vinden.

Vrij

Rámon is er nu weer helemaal klaar voor om samen met Mark weer een show te maken. Je hoort ze op maandag tot donderdag om 19:00 tot 21:00 hoort. Ze beginnen de show heet VRIJ en ze beginnen volledig blanco en vullen het samen met de luisteraars in. "Geen playlist, geen draaiboek. Alleen maar Mark, ik en de luisteraar met wie we de muziek gaan uitzoeken en alles bespreken." Aldus Rámon. Je hoort ze vanaf 4 januari.

Boem boem disco show

Naast vrij gaat Rámon alleen op vrijdag van 22:00 tot 00:00 de Boem Boem Disco Show maken. Hierin laat hij 20 elektronische nummers horen zo kun je lekker aan je weekend beginnen. Deze vrijdag kun je al het nieuwe jaar met hem inluiden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie