3FM nieuws

Rámon over burn-out: "De zon begint steeds meer te schijnen"

  1. Nieuwschevron right
  2. Rámon over burn-out: "De zon begint steeds meer te schijnen"

Gisteravond tijdens de laatste aflevering van middagshow Mark + Rámon was een speciale beller te horen. Namelijk Rámon Verkoeijen zelf! Vanaf december 2019 is hij niet meer te horen geweest in het programma omdat hij last heeft van een burn-out.

Het ging even niet goed

Je hoorde Ramon een tijdje niet op de radio. Collega Mark: "De geruchten zijn niet waar, je bent niet naar Cambodja verhuisd." Nee, wel ging het even mentaal niet zo goed. Na het overlijden van de moeder van Ramon kreeg hij wat klappen te verduren en kwam hij thuis te zitten om te herstellen. Ramon: "Het gaat een beetje met ups en downs, maar de zon gaat steeds meer schijnen en zondag wordt het 20 graden."

Dankbaar voor alle berichten

'Hoe gaat het?' is de vraag die hij misschien wel het meeste heeft gehoord de afgelopen maanden. "Heel veel mensen vragen dit. De berichten die binnenkomen van onze luisteraars dat is echt bizar veel. Nog steeds komen er elke dag appjes binnen, via Facebook, Instagram, Twitter... Van luisteraars die vragen hoe het gaat," zegt Rámon. Hij antwoordt altijd, maar wel soms met standaard grappen. Het blijft tenslotte Rámon.

"Heel veel mensen snappen een burn-out niet. Al helemaal niet bij een radio DJ en zeker niet bij een radio DJ die niet eens zelf de muziek instart. Waar kan hij dan last van hebben?" Nou, dat kan dus wel: "Het is een opsomming van heel veel dingen die gebeurd zijn."

Vanaf 1 april start Mark vanaf 19:00 uur met de show. Negatief over deze verandering is Rámon niet: "Ik heb zin om te beginnen. Ik moet alleen nog wachten op m'n lijf." Zodra Rámon weer de oude is, dan kan je 'm weer samen horen met Mark.

Bekijk hieronder het hele gesprek dat Mark en Rámon hebben gevoerd tijdens de laatste middagshow.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie