3FM nieuws

Bericht van Rámon: "Ik kom weer langzaamaan richting de studio"

  1. Nieuwschevron right
  2. Bericht van Rámon: "Ik kom weer langzaamaan richting de studio"

Rámon mis je al een tijdje op 3FM. Hij heeft tijd nodig om te herstellen van een burn-out, eind maart vertelde hij al dat "de zon steeds meer begint te schijnen" maar nu maakte hij bekend weer beetje bij beetje terug te keren naar de radio.

Zoveel mooie warme woorden

Op Instagram deelde hij onderstaand bericht: "Na lange tijd weer eens een berichtje... Goed nieuws want het gaat stukken beter met mij. Na een tijd van iedere dag moe op staan, donkere dagen, geen fut om iets te doen, heb ik steeds meer energie om mijn dagen mee te vullen! Het gaat de goede kant op en dat vind ik fijn te kunnen zeggen. Ik wil heel graag al die mensen die me een berichtje hebben gestuurd (ik krijg ze nog iedere dag binnen) bedanken." Alle steun wordt dus enorm gewaardeerd.

"Ik hoor soms mensen roepen, de wereld is gek, hard en gemeen aan het worden... Wat bof ik dat ik dan net de mensen om me heen heb die juist lief en aardig zijn voor elkaar! Onwijs bedankt ❤️" aldus Rámon.

Langzaam weer richting de studio

Maar wanneer gaan we 'm weer horen op de radio? "Langzaamaan ga ik weer eens richting de radio studio van 3FM, dit zal allemaal rustig aan zijn hoor. Rustig aan zal ik samen met Mark weer te horen zijn op 3FM, in de avond van 19-21 uur." En hij sluit af met: "Verheug me er op!" Tot snel, we kunnen niet wachten!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En zijn collega Mark is daar heel erg blij mee:

Ster advertentie
Ster advertentie