3FM nieuws

3FM-dj Marks eerste uitzendingen op de radio: van frietkraam tot politiek

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Marks eerste uitzendingen op de radio: van frietkraam tot politiek

Ook onze dj's zijn ooit ergens begonnen, en wat is nou leuker dan terugluisteren hoe dat eraan toe ging. Deze keer checken we het begin van de carrière van onze middag-dj Mark van der Molen. Hij had nogal wat fragmenten te delen... En (hoe kan het ook anders) ook één over een frietkraam.

Tekenfilm parodie

"Ik runde in 2002 een populaire Engelse fansite over Dragon Ball Z, waar ik met een groep mensen slechte audio parodietjes op m'n computer maakte. Zucht."

Frituur (duh!)

"In 2004 werkte ik bij Alphen Stad FM waar ik tijdens de jaarlijkse '20 van Alphen' marathon bezoekers mocht interviewen. Dat jaar sneeuwde het nog in april en wist ik snel een warme plek te vinden door de plaatselijke friettent te bezoeken." We hadden ook niet anders van je verwacht, Frietkoning!

Fan van Robert Jensen

Ook Mark begon ooit als een gewone beller in de uitzending... "In die periode was ik diehard Robert Jensen fan en als de lijnen opengingen had ik hun studionummer onder sneltoets nummer 1.. #fanboi"

Mark kende als geen ander de ins- en outs van de Nederlandse politiek

"Bij Alphen Stad FM mocht ik ook een jongerenprogramma presenteren, waar we als een stel pubers zonder enige kennis van zaken over van alles discussieerden. Zo ook politiek.. Rillingen van schaamte als ik het hoor haha!" Daar kunnen we ons wat bij voorstellen Mark...

Ster advertentie
Ster advertentie