3FM nieuws

Wat is er allemaal aan de hand met Lady Gaga?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is er allemaal aan de hand met Lady Gaga?

Lady Gaga heeft haar optreden in de Ziggo Dome afgezegd. Dit deed ze omdat ze de laatste tijd totaal niet goed in haar vel zit en last heeft van ernstige pijnen. Er wordt een hoop geschreven en gezegd, maar wat is er nu écht aan de hand met de zangeres? We zetten het even voor je op een rijtje.

1. Ze annuleert haar hele Europese tournee

Het Europese deel van Lady Gaga's wereldtournee is afgezegd. Dit kwam door de ernstige pijnklachten waar ze last van heeft. hierdoor kan ze de komende maand niet optreden. Ook aan Nederland zal ze dus geen bezoekje brengen. Haar concert stond gepland op 3 oktober.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. In 2018 wil ze de tournee inhalen

Volgens Mojo is Lady Gaga zeer aangeslagen omdat ze haar concerten moet afzeggen. Ze heeft daarom gezegd dat ze de concerten zeker wil inhalen voor haar fans, begin 2018 moet dit gaan gebeuren. De exacte datum dat ze weer gaat optreden in Nederland is helaas nog niet bekend.

3. Haar Amerikaanse tour gaat wél door

Begin november is het voor Lady Gaga tijd voor haar Amerikaanse tour. Deze gaat vooralsnog wél door. Gelukkig maar, voor de fans daar en voor Gaga zelf!

4. PTSS zorgt voor de pijnklachten

Lady Gaga was eerder al erg open over haar posttraumatische stressstoornis (PTSS). Dat is een stoornis die je kunt ontwikkelen wanneer je iets heftigs hebt meegemaakt. Het lichaam reageert hier op met spierpijn, andere pijnen die wel door het hele lichaam kunnen plaatsvinden. Ook kun je veel last hebben van hartkloppingen en je energie kan zeer laag zijn. Ook heeft Lady Gaga veel last van continue pijn. Ze gaf ook aan het wat rustiger te willen doen, vanwege de stoornis. Helaas voor haar heeft ze nu dus zóveel last dat ze haar hele Europese tournee af moest zeggen.

5. Dit heeft ze er zelf over te zeggen

Je hebt natuurlijk altijd bronnen die beweren dat Lady Gaga alles heeft verzonnen. Volgens Gaga zelf weten de mensen die haar kennen, dat dit zéker niet het geval is. Ze is een vechter, vertelt ze op haar Instagram, en gebruikt het woord lijden niet alleen omdat ze een trauma en chronische pijn heeft, maar ook omdat ze niet normaal kan leven door de stoornis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie